02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
خاگینه قالبی
خاگینه قالبی

خاگینه قالبی

·        مواداولیه👇

·        تخم مرغ 3 عدد

·        ماست چکیده شیرین3ق غ

·        آرد 8 ق غ

·        روغن مایع 1/4 پیمانه

·        بکینگ پودر 2 ق چ

·        وانیل نوک ق  چ

·        مواد لازم برای شهد:

·        1/5لیوان شکر

·        1 لیوان آب+گلاب

·        نصف ق چ آبلیموی تازه

طرز تهیه :

تخم مرغ ها رو با وانیل خوب هم میزنیم (3، 4 دقیقه). بعد ماست رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه هم میزنیم ، بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و الک می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم. با قاشق یا لیسک هم میزنیم. میتونید کمی زعفران هم به مایه اضافه کنید. قالب سیلیکونی رو با روغن چرب  کرده و مواد را با قاشق میریزیم توی قالب.

 کمی جا میذاریم برای پف کردن شیرینی.قالب رو تویفر ازقبل گرم شده باحرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه می ذاریم.

تهیه شهد :

  شکر رو با مخلوط آب و گلاب میذاریم بجوشه وشکرحلبشه بعد شعله روکم کرده تا 2_3دقیقه ریز جوش بزنه؛درآخر  آبلیمو را اضافه کرده و هم می زنیم وشعله را خاموش می کنیم تا کاملا سرد بشه. قالب رو که از فر در آوردیم شیره سرد رو میریزیم روی خاگینه ها و میذاریم توی دمای محیط  بمونه تا شهد کاملا جذب  شیرینی بشه.شیرینی هر چقدر بیشتر تو شیره بمونه خوشمزه تر میشه.

پیشنهاد:

 با قالب بذارین تو یخچال 24 ساعت بمونه؛ بعد ازقالب خارج   و نوش جان کنین😍