خاگینه قالبی
· مواداولیه👇
· تخم مرغ 3 عدد
· ماست چکیده شیرین3ق غ
· آرد 8 ق غ
· روغن مایع 1/4 پیمانه
· بکینگ پودر 2 ق چ
· وانیل نوک ق چ
· مواد لازم برای شهد:
· 1/5لیوان شکر
· 1 لیوان آب+گلاب
· نصف ق چ آبلیموی تازه
طرز تهیه :
تخم مرغ ها رو با وانیل خوب هم میزنیم (3، 4 دقیقه). بعد ماست رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه هم میزنیم ، بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و الک می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم. با قاشق یا لیسک هم میزنیم. میتونید کمی زعفران هم به مایه اضافه کنید. قالب سیلیکونی رو با روغن چرب کرده و مواد را با قاشق میریزیم توی قالب.
کمی جا میذاریم برای پف کردن شیرینی.قالب رو تویفر ازقبل گرم شده باحرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه می ذاریم.
تهیه شهد :
شکر رو با مخلوط آب و گلاب میذاریم بجوشه وشکرحلبشه بعد شعله روکم کرده تا 2_3دقیقه ریز جوش بزنه؛درآخر آبلیمو را اضافه کرده و هم می زنیم وشعله را خاموش می کنیم تا کاملا سرد بشه. قالب رو که از فر در آوردیم شیره سرد رو میریزیم روی خاگینه ها و میذاریم توی دمای محیط بمونه تا شهد کاملا جذب شیرینی بشه.شیرینی هر چقدر بیشتر تو شیره بمونه خوشمزه تر میشه.
پیشنهاد:
با قالب بذارین تو یخچال 24 ساعت بمونه؛ بعد ازقالب خارج و نوش جان کنین😍