کیک انجیر
مواد لازم:
کره : ۱۰۰ گرم
شکر: نصف تا ۳/۴ پیمانه
شیر: ۴ ق غ
روغن مایع: ۳ ق غ
تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: نوک ق چ
آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت (پودری): ۵ ق غ
بیکینگ پودر: ۲ ق م
انجیر: مقدار دلخواه
طرز تهیه:
🔸همه مواد را ازیک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن.
🔸قالب را چرب کنید و در صورت نیاز آرد پاشی کرده یا کاغذ روغنی بندازید.
🔸فر رو بادمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.
🔸آرد، ب پو نشاسته رو مخلوط کرده والک کنید و کنار بذارید.
🔸کره نرم و شکر رو با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا سبک و روشن بشه.
🔸حالا روغن مایع و شیر رو اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید.
🔸تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر تخم مرغ رو ۱ دقیقه بزنید؛ با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید.
🔸مخلوط موادخشک رو در ۳ مرحله داخل مواد الک کرده و آروم مخلوط کرده تا یکدست بشه.
🔸نیمی ازمایه کیک رو داخل قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید، مقداری از انجیرهای اسلایس شده روروی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک رو روی اونها پخش کنید، بقیه انجیر هاروروی سطح کیک بچینید.
🔸قالب روحدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیزاز کیک خارج بشه، بپزید.
🔸اجازه بدینخوب خنک بشه، بعد از قالب خارج کرده و اگه خواستید کمی پودر قند روش الک کنید.
😍نوش جان