02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک انجیر
کیک انجیر

کیک انجیر

 

مواد لازم:

کره : ۱۰۰ گرم

شکر: نصف تا ۳/۴ پیمانه

شیر: ۴ ق غ

روغن مایع: ۳ ق غ

تخم مرغ: ۳ عدد

وانیل: نوک ق چ

آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه

نشاسته ذرت (پودری): ۵ ق غ

بیکینگ پودر: ۲ ق م

انجیر: مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

🔸همه مواد را ازیک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن.

🔸قالب  را چرب کنید و در صورت نیاز آرد پاشی کرده یا کاغذ  روغنی بندازید.

🔸فر رو بادمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.

🔸آرد، ب پو نشاسته رو مخلوط کرده والک کنید و کنار بذارید.

🔸کره نرم و شکر رو با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا سبک و روشن بشه.

🔸حالا  روغن مایع و شیر رو اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید.

🔸تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر تخم مرغ رو ۱ دقیقه بزنید؛ با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید.

🔸مخلوط موادخشک رو در ۳ مرحله داخل مواد الک کرده و آروم مخلوط کرده تا یکدست بشه.

🔸نیمی ازمایه کیک رو داخل قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید، مقداری از انجیرهای اسلایس شده روروی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک رو روی اونها پخش کنید، بقیه انجیر هاروروی سطح کیک بچینید.

🔸قالب روحدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر  تمیزاز کیک خارج بشه، بپزید.

🔸اجازه بدینخوب خنک بشه، بعد از قالب خارج کرده و اگه خواستید کمی پودر قند روش الک کنید.

😍نوش جان