02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرپودینگ وبسکوییت
دسرپودینگ وبسکوییت

دسرپودینگ وبسکوییت

📝 مواد لازم

·        1.5 پاکت بیسکوییت پتیبور کاکائویی

·        1 لیتر شیر

·        نشاسته ذرت ۳ ق غ

·        آرد ۳ ق غ

·        شکر ۱ لیوان سرخالی

·        وانیل نصف ق چ

·        کره آب شده ۱ ق غ

·        🌼برای سس شکلاتی :

·        خامه صبحانه ۲۰۰گرم

·        شکلات تخته ای سفید۷۰ گرم

         👩🍳طرزتهیه:

🍫  سس شکلاتی

 خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشه. بعد روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب بشه و با خامه کاملاً مخلوطب شه هم بزنید.

پودینگ:

حالا پودینگ را آماده کنید.نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و باهمزن دستی هم بزنید .دقت کنید گلوله گلوله نشه. قابلمه را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه غلیظ بشه بپزید. بعد از روی اجاق بردارید وانیلو کره را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدین ازداغی بیفته. بیسکوییت ها را داخل ظرف پیرکس بچینید و مقداری از پودینگ(خنکشده) را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.

سس شکلاتی را که قبلا آماده کردید  روی بیسکوییت ها بریزید وبعد  یک روز داخل یخچال نگه دارید.

     نوش جانتان