02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرزعفرانی
دسرزعفرانی

دسرزعفرانی

·        سه و نیم لیوان شیر

·        نصف لیوان گلاب

·        ۱/۲ لیوان شکر

·        نصف ق چ زعفران ساییده

·        ۱۰۰ گرم خامه صبحانه

·        نوک ق چ   وانیل

·        ۴ ق غ  پودر ژلاتین

·        نصف لیوان  آب سرد

تهیه👇👇

پودر ژلاتین رو؛ روی آبسرد بریزید و زمان بدین تا اسفنجی بشه؛ بعد رو حرارت کتری بذارید و هم بزنید تا شفاف بشه و کنارمی ذاریم. شیر و شکر و گلاب و زعفران رو در ظرفی باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می ذاریم و هم می زنیم تا شکر حل بشه ولی #نجوشه.

 شکر که حل شد خامه رو با چند قاشق شیر روان کرده و به شیر اضافه  کنید وهم بزنید بعد ژلاتین بنماری شده رو به دسر اضافه و درحد یکدست شدن هم بزنید. قالب رو چرب کنید و مایه دسر رو بریزید و  به مدت ۵_۶ ساعت بذارین داخل یخچال تا کامل ببنده. بعد ازاین مدت آماده سرو هست نوش جان کنید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما داره.