دسرزعفرانی
· سه و نیم لیوان شیر
· نصف لیوان گلاب
· ۱/۲ لیوان شکر
· نصف ق چ زعفران ساییده
· ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
· نوک ق چ وانیل
· ۴ ق غ پودر ژلاتین
· نصف لیوان آب سرد
تهیه👇👇
پودر ژلاتین رو؛ روی آبسرد بریزید و زمان بدین تا اسفنجی بشه؛ بعد رو حرارت کتری بذارید و هم بزنید تا شفاف بشه و کنارمی ذاریم. شیر و شکر و گلاب و زعفران رو در ظرفی باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می ذاریم و هم می زنیم تا شکر حل بشه ولی #نجوشه.
شکر که حل شد خامه رو با چند قاشق شیر روان کرده و به شیر اضافه کنید وهم بزنید بعد ژلاتین بنماری شده رو به دسر اضافه و درحد یکدست شدن هم بزنید. قالب رو چرب کنید و مایه دسر رو بریزید و به مدت ۵_۶ ساعت بذارین داخل یخچال تا کامل ببنده. بعد ازاین مدت آماده سرو هست نوش جان کنید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما داره.