دسرزعفرانی
یک ق غ پودر ژلاتین با نصف پیمونه آب گذاشتم رو بخارآب و مرتب هم زدم تا تا ژلاتین یکنواخت و شفاف شد. بعدش تو یه قابلمه دیگه ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، نصف پیمونه شیر و ۳_۴ ق غ شک رو با یه همزن دستی مخلوط کردم تا شکر خوب حل شد.بعد گذاشتم روی حرارت کم. باید مواظب باشید بجوش نیاد فقط اینکه حل بشه کافیه.
بعدش ۴ ق غ گلاب و به اندازه ایکه رنگشو دوست داشتم زعفرون دم کرده اضافه کردم وتوی خامه ریخته وهم زدم و درآخر ژلاتین رواضافه کردم وخوب هم زدم . بعد درقالب چرب شده ریختم وگذاشتم توی یخچال . سه ساعت بعدش آماده شد؛ شما هم درست کنید طعمش رویاییه 😍
❤نوش جونتون