02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک مارمالادی
کیک مارمالادی

کیک مارمالادی

📝مواد لازم:

·        تخم مرغ سه عدد

·        آرد سه پیمانه

·        کره ۱۰۰ گرم

·        شکر یک پ

·        ماست یک پ

·        بکینگ پودر۲ ق چ

·        وانیل ۱/۴ ق چ

·        مارمالاد به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

1.فر رو با درجه ۱۸۰روشن کنید.

2.کره و شکر رو۴_۵ بزنید تا  حجم بگیره.

3.تخم مرغ ها رو تک تک به همراه وانیل اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرتخم مرغ یک دقیقه بزنید تا سفید و کشدار بشه.

4.بکینگ پودر و ماست رو مخلوط کرده به مایه اضافه کنید ودرمخلوط شدن هم بزنید.

5. آرد سه بارالک شده رو در۲ مرحله افزوده و با لیسک هم بزنید.

6.کف قالب دلخواه رو چرب کرده و آردپاشی کنید .

7. ۲/۳ مایه را کف قالب بریزید

8.چند قاشق مارمالاد روی مایه کیک بریزید و آروم پخش کنید.

#توجه

 دقت کنید مارمالاد از دیواره قالب فاصله داشته باشه.

9.به ما بقی خمیرکیک کم کم  آرد اضافه میکنیم  و هم می زنیم تا مثل خمیر بسکوییت بشه(باید این خمیرروفرم داد).

۱۰. این خمیر را باوردنه بازکرده و  نوار های باریکی برش می زنیم وبه حالت حصیری روی مارمالاد می چینیم.

11.با مخلوط زرده و زعفران  نوارها رو رومال کنید.

 از کنجد و سیاهدانه نیز برای تزیین استفاده کنید.

12. مواد کیک را در فر گرم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار بدین

بهتره گریل  رو در چند دقیقه پایانی روشن کنید تا روی کیک طلایی بشه.

    نوش جان