02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک شیرازی
کیک شیرازی

سلام دوستان عزیزم

صبح تون بخیرر

بایکی ازخوشمزه ترین های روزگار اومدم😋😋😋

 

کیک شیرازی

🌸نکات

_میتونید داخل مایه کیک کمی زعفران بریزید.

_اگر شهد دار دوست دارید کیک ها را بعد از پخت از قالب جدا کنید و داخل یه ظرف گود بریزید و شربت بدین روش تا شربتبه خوردش بره.

_من  روی کیکهایی که از فر در آوردم  هنوز کمی گرم بود بابرس کمی شربت زعفرانی  زدم(کیک رو از قالب خارج نکردم و شربت زدم) برای همین کیک دورنگه و کم شهد

شما میتونید شربت بار معمولی و بدون زعفران استفاده کنید که دورنگ نشه 😉

_با این میزان که نوشتم تقریبا ۱۲ عدد مافین سایز متوسط داشتم‌.

(_عزیزانی که ترازو ندارن و میخوان اندازه های کیک رو بهپ داشته باشن میتونن  از تبدیل گرم به پ که مینویسم استفاده کنن و محاسبات مربوطه رو انجام بدن  ؛این فقط تبدیل پیمانه به گرم هست که واسه تمام دستوراتی که به گرم هست و میخواین به پ تبدیل کنید یا بلعکس میتونید استفاده کنید👇👇

·        ۱پ آرد:۱۵۰گرم

·        ۱پ شکر:۲۳۰گرم

·        ۱پ روغن مایع:۲۱۰_۲۲۰گرم

·        ۱پ ماست :۲۵۰گرم

·        ۱پ آب یا شیر:۲۵۰گرم

·        ۱پ شربت بار:۳۵۰_۳۶۰گرم)

 

کیک شیرازی

 

·        تخم مرغ:۲عدد

·        شکر دانه ریز:۱۲۵گرم

·        ماست:۴۰گرم

·        شربت بار: ۱ ق غ

·        گلاب یا آب:۷۲گرم(۴۰گرم گلاب +۳۲گرم آب ریختم)

·        روغن مایع:۷۲گرم

·        آرد:۲۱۵گرم

·        ب پ:۱ق چ سرخالی

·        جوش شیرین:۱/۴ق چ سرخالی

·        پودر هل:۱ق چ

تهیه👇

_تخم مرغ ها+شکر و پودر هل را همزده تا شکر حل شده و مایه تخم مرغی  حجیم و پوک بشه.

_ ماست+گلاب+شربت بار را اضافه کرده کمی هم زده تا مخلوط شود.

_آرد و ب پ و جوش شیرین که با همالک کرده ایمرا اضافه ودر نهایت روغن مایع را با لیسک مخلوط میکنیم.

_قالب مافین را با روغن جداکننده (مخلوط۱ق غ آرد+۱ق غ روغن جامد) چرب کرده و مایه کیک را قالب  ریخته و در فر ۲۲۰درجه گازی یا ۱۹۰درجه برقی کانوکشن به مدت۱۵_۲۰دقیقه میپزیم.

_وقتی کمی ازداغی افتاد آراماز قالب در آورده و شربت ولرم را قاشق قاشق روش میریزیم.

شربت بار:

·        شکر: ۱ لیوان

·        آب+ گلاب: ۱ لیوان

·        زعفران ساییده نوک ق چ

·        آب لیموی تازه :یک ق چ

_شکر +آب وگلاب+زعفران را در قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه(قبل از اینکه به جوش بیاد باید شکر حل بشه

هرچند دقیقه یکبار دسته های قابلمه را بگیرید وآرام بهم بزنید.

🌸بعد از اینکه به جوش آمد با قلم موی خیس ذراتی روی دیواره قابلمه را تمیز میکنیم.

این کارباعث میشه شربت شکرک نزنه.

شعله روکم کرده و اجازه میدیم ۶_۵دقیقه ریز بجوشه تا غلیظ بشه.

_در نهایت آبلیمو رو میریزیم و بعد از یکی دوجوش ازروی حرارت برمیداریم.