حلوابادام
· آرد گندم سه صفر۴۵۰ گرم
· آرد برنج ۲۵۰ گرم
· پودر بادام ۲۰۰ گرم
· پودر قند ۷۰۰ گرم
· هل آسیاب شده ۲۰گرم
· کره ۳۵۰ گرم
· روغن جامد ۵ ق غ
· زنجبیل به میزان لازم
تهیه👇
آرد را در تابه روی حرارت با شعله ی کم بذارین و تفت بدین تا خامی آرد بره و بوش کامل بلند بشه...نباید آرد برای این حلوا تیره بشه و باید رنگ اون روشن باشد .بعد از تفت خوردن آرد....آرد برنج را بریزید ۲_۳دقیقه دیگه تفت بدین. بعد آرد ها را از روی حرارت برداشته و الک کنید .
دوباره تابه را روی حرارت گذاشته کره و روغن جامد را اضافه کنید . و بذارید تا آرد الک شده با روغن کمی تفت بخوره سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر بادام و هل و زنجبیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا یاتوی قالب دلخواه ریخته وباپشت قاشق خوب فشرده کنید وقالب روبرای ۳_۲ساعت توی یخچال بذارین یادر یک سینی به قطر یک سانت پهن کنید و بعدازسرد شدن به شکل دلخواه برش یا قالب بزنید.