02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
حلواخارَک (حلواجهرمی)
حلواخارَک (حلواجهرمی)

حلوا خارَک

 حلواجهرمی

 

مواد لازم‌..

·        خارک چرخ شده : یک کیلو

·        رطب چرخ شده:300 گرم

·        آرد برنج یا  گندم : 300 گرم

·        زعفران دم گرده ۳ ق غ

·        روغن 150 گرم

·        پودر هل یک ق چ

·        پودر دارچین کمی

·        گلاب ۳ق غ

           طرز 👇تهیه :

این حلوا یکی ازحلواهای سنتی و بومی شهر جهرم هست.میوه نخل که هنوز زرده و رطب  نشده رو خارَک میگن که بسیارخوشمزه اس.برای تهیه این دسرخارک رو میجوشونن و هسته شو درمیارن و پوره می کنن.ابتدا ، آرد برنج یا آرد گندم رو با حرارت کم تفت می دیم تا طلایی رنگ بشه.بعد روغن می ریزیم وهم می زنیم تا مثل ارده بشه وچند دقیقه تفت می دیم، بعد گلاب و پوره خارک را اضافه وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست بشه  و به روغن بیفته و  رنگ آن طلایی بشه . حالا نوبت رطب له شده  است ، اضافه و خوب هم می زنیم  در این مرحله زعفران و هل و دارچین را روی حلوامی ریزیم و کاملا با هم ترکیب می کنیم. پس از کمی تفت دادن حلوای خارک خوشمزه ما آمادهشده. با خلال پسته یا پودر نارگیل تزئین می کنیم .  این حلوا را می توان به مدت طولانی نگهداری کرد.شمابه هر شکلی که دوست دارین شکل بدین و در پودر کاکائو و دارچین و یا پودر پسته و یا گل محمدی و نارگیل بغلطونید.