02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیربرنج خامه زعفرانی
شیربرنج خامه زعفرانی

شیربرنج خامه زعفرانی

 موادلازم:

·        برنج نیم دانه ايرانی  يك پيمانه

·        نمک دوق غ

·        شيرپرچرب سه پيمانه

·        شكر ۴ ق غ

·        گلاب ۴ ق غ

·        زعفران دم کرده۱ ق غ

·        خامه  ۱ پيمانه

 

      👩🍳طرزتهیه:

اول برنج خيس خورده را با دو ليوان آب ونمک کافی روی حرارت ملایم ميذاريم خوب بپزه وله بشه. وقتی برنج کاملا له شد شير رو كم كم اضافه ميكنيم ومرتب بهم می زنیم.باید حرارت کم باشه تا دسر بخوبی ریز جوش بزنه و جا بیفته.بعد ازاضافه کردن شیر باید۳۰ دقیقه آروم بجوشه تا حسابی غلیظ وجا افتاده بشه.  حالا گلاب  و زعفران و شكر را اضافه کرده و هم ميزنيم. بعداز۴ تا ۵ دقیقه دسر آماده شده.شعله رو خاموش کرده و اجازه بدین خوب سرد بشه . حالا خامه رو درظرف گودی ریخته و با دور تند همزن بزنید تا سفت بشه به طوریکه وقتی ظرف روبرمی گردونید نریزه. خامه فرم گرفته رو درچند مرحله  به شیربرنج اضافه کرده وآرام بهم می زنیم .شیربرنج آماده اس درظرفهای سرو ریخته وبا خلال یاپودرپسته تزیین کنید.

نوش جانتون