سوسیس کالباس درمنزل
· گوشت مرغ بدون استخوان: 1 کیلو
· سیر : 3 حبه
· زرده ی تخم مرغ: 3 عدد
· آرد : 3 قاشق غذاخوری
· فلفل سیاه :5/0 قاشق مربا خوری
· نمک : 1 قاشق مرباخوری
· دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
· زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
· آویشن و هل: نصف ق م
طرز تهیه:
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم. آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ راهم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ میدهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرارمی دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم .