خاگینه تبریزی
موادلازم برای محلبی ایرمیک:
· ایرمیک(سمولینا)۱لیوان
· شیر ۸لیوان
· شکر ۱لیوان
· وانیل ۱ق چ
· کره ۱ق غ
تمام موادبجز کره را باهم مخلوط و روی حرارت قرار بدید تا جوش بیاد وبه غلظت برسه،کره را اضافه واز روی حرارت بردارید.
اجازه دهید از داغی بیفته .دراین فاصله که گذاشتید خنک شه گاهی هم بزنید که رویه نبنده. بعد اونو روی کرم زردالو بریزید صاف کرده وروش پودر نارگیل بپاشید. دوباره برگردونید داخل یخچال بمدت۵الی۶ساعت یا یک شب بمونه،سپس برگردونید .
من برای تزیین روی دسر مقداری مارمالاد زردالو ریختم روش ونحوه درست کردن زنبورا هم که تو تصویر واضحه.
پ.ن ایرمیک رو ازلوازم قنادیها تهیه کنید.
بجای محلبی ایرمیک میتونید از پاناکوتا یا کرم وانیلی استفاده کنید.کرم زردالو بتنهایی هم خوشمزه ست.