02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرعسلی
شیرعسلی

مواد لازم:

·        آرد  ۲ لیوان

·        تخم مرغ  ۳ عدد

·        ماست  یک لیوان

·        سیب  به مقدار لازم عدد

·        کره  ۵۰ گرم

·        روغن مایع  نصف پیمانه

·        وانیل نصف قاشق چای خوری

·        بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

·        پودر دارچین  ۱ قاشق چایخوری پر

·        شکر  ۱ پیمانه

طرز تهیه:

کره رو آب کنید ودر ظرفی بریزید و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن کمی بزنید  بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و شکر رو هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.بعد ماست را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.

آرد و بکینگ پودررو دارچین مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتون اضافه کنیدو با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزنبرقی هم میتونید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.ظرف را با کمی کره چرب و مقداری آرد بپاشیدمواد کیک رو داخل ظرف بریزید(میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید)سیب رو از قبل بشوریدو اگه خواستین پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایس ها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشن.مواد کیک رو داخل ظرف بریزید چون مواد این کیک کمی سفته با لیسک مواد رو خوب پهن کنید و اسلایس های سیبو  به دلخواه روی کیک بچینید و مقداری گردو خورد شده روی کیک بریزید و ظرف کیک رو داخل فری که از یه ربع قبل با دمای۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید حدود ۵۰ دقیقه

میتونید روی کیکرا کلا با اسلایس سیب بپوشونید و مقداری پودر دارچین و پودر قند روش بپاشید.