02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
بورک گوشت قارچ
بورک گوشت قارچ

مواد لازم:

خمیر یوفکا یک بسته،گوشت چرخ کرده، قارچ، پنیر پیتزا، گوجه ریز خورد شده، نمک، فلفل ، زرد چوبه و کمی رب

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز و زرد چوبه تفت میدیم ، بعد گوجه ریز خورد شده و رب رو اضافه میکنیم. قارچرو هم جداگانه میپزیم و با کمی روغن تفت میدیم. با بقیه مواد مخلوط میکنیم.

خمیر یوفکا رو بازکرده کمی از مواد رو داخلش میزاریم و روش پنیر پیتزا میریزیم و رول میکنیم.بورک هارو هم میتونید توی مقدار کمی روغن سرخ کنید هم توی فر بزارید.

 

مافین وانیلی و شکلاتی

مواد لازم :

آرد: یک لیوان، تخم مرغ : دو عدد، شیر : یک سوم لیوان، روغن یک چهارم لیوان، پودر شکر: یک لیوان، وانیل:نوک ق چ، بکینگ پودر : یک ق م

برای مافین شکلاتی هم دو تا سه ق آرد رو کم کرده و پودر کاکائو اضافه میکنیم.

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو‌ به مدت پنج دقیقه زده تا حجم مواد دو برابر بشه و رنگش روشن بشه ،سپس شیر رو اضافه کرده و بعد روغن رو ، و دو دقیقه دیگر میزنیم، درآخر آرد و بکینگپودر که با هم الک کردیدم کم کم به مواد اضافه کرده و‌ با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم.

سپس با یک ملاقه از مایه کیک داخل کپسول کاپ کیک یا همون مافین میریزیم، دقت کنید یک سوم حجم مواد خالی بمونه که موقع پف کردن سرریز نشه. بعد با یک چاقو آغشته به روغن روی هر مافین شیارهایی ایجاد کرده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صد و‌ هشتاد درجه و‌ به مدت تقریبی نیم ساعت قرار میدیم.

دسرپلمبیر

مواد لازم:خامه فرم گرفته: 1 لیوان،بستنی شکلاتی: 1 لیوان و نیم، شیر: 1 لیوان، شکلات تخته ای بن ماری:100 گرم، مغز گردو و چیپس شکلات و کنجد و گردو(به دلخواه)مقداری،

طرز تهیه:بستنی وخامه رو از یک ساعت قبل بیرون از یخچال میزاریم کمی نرم بشن.شکلات رو با روی حرارت کتری قرار میدیم تا ذوب و روان بشه،خامه ،بستنی و شیر رو با هم مخلوط میکنیم، وقتی شکلات از حرارت افتاد و خنک شد به موادمون اضافه میکنیم. سپس کنجد و کمی کرد و پودر شده رو هم به مواد اضافه