02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پیده گوشت
پیده گوشت

مواد لازم:

مواد تهیه خمیر:

پودر خمیرمایه:2ق چ، نمک:نصف ق چ، شکر: 1 ق چ، آب ولرم: نصف لیوان، روغن مایع: 2 ق غ،آرد سفید: حدود3 لیوان، زرده تخم مرغ: 1 عدد،

مواد داخل خمیر:

گوشت چرخ کرده: حدود دویست گرم، گوجه فرنگی: 1 عدد ،فلفل دلمه ای: 1 عدد، نمک و فلفل و زردچوبه و جعفری و پنیر پیتزا:به میزان لازم، رب گوجه فرنگی: 1 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا خمیرمایه وشکر و آب ولرم رو باهم مخلوط کرده ،درِ ظرف رو گذاشته و کنار میزاریم تا خمیرمایه عمل بیاد.در این فاصله ، آرد و نمک رو باهم مخلوط و الک میکنیم.خمیرمایه عمل آمده و روغن مایع رو به آرد اضافه کرده و هم میزنیم اگر سفت بود کمی دیگه آب اضافه میکنیم.روی تخته کمی آرد میپاشیم و خمیر رو کمی ورز میدیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد و اگر خمیر به دست میچسبید کمی دیگه آرد اضافه میکنیم.سپس خمیر رو داخل ظرفی گذاشته روی اون رو باکیسه فریز پوشونده و دستمال روش قرار میدیم و یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش چند برابربشه. در این فاصله پیاز رو نگینی خورد کرده در روغن تفت میدیم سپس گوشت رو اضافه کرده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه،سپس گوجه فرنگی نگینی شده و رب رو اضافه کرده.وقتی موادخوب باهم ترکیب شدن کنار میزاریم تا خنک بشه.خمیر رو از ظرف بیرون آورده پف اون روبا دست میگیریم و به چند قسمت مساوی تقسیم میکنیم.

روی سطح کار آرد پاشیده و هر قسمت خمیر رو با وردنه باز کرده ، مقداری از مواد گوشتی وسط خمیر ریخته روی اون پنیر پیتزا میریزیم و خمیر رو روی مواد جمع میکنیم،دور تا دور خمیر رو با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال میکنیم، و روی کاغذ روغنی و داخل سینی فر قرارمیدیم.بادرجه حرارت 180 به مدت سی دقیقه