مواد لازم:
· شیر عسلی 200گرم
· کره 55 گرم
· شکلات سفید یا شیری220 گرم
· پودر بیسکوییت120 گرم
· کرنبری یا مویز یا کشمش پلویی 50 گرم
· مغز بادام، گردو، پسته از هر کدام 50 گرم( کلا 150 گرم) تست شده
· رنده پوست پرتقال1ق م
پاپریکا شیرین وجوز هندی به مقدار لازم ( من پاپریکا را حذف کردم فقط خیلی کم جوز هندی اضافه کردم) ابتدا کف قالب مربع یا مستطیل را چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید به طوری که کاغذ از لبه های قالب بیرون زده باشه مغزها ،کرن بری( من مویز اضافه کردم) ،پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.شیر عسلی و کره را روی حرارت ذوب کنید، سپس شکلات خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنین تا همه مواد ذوب بشن، رنده پوست پرتقال رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین.مایع شکلاتی را با مواد خشک مخلوط و داخل قالب بریزین وروش رو خوب صاف کنین و بذارین یخچال 4_5 ساعت خوب ببنده.شکلات را از یخچال بیرون بیارین و برش بزنید. میتوانید قبل از برش زدن برچسب شکلات رو آغشته به کاکائو مایع کنید و روی اسلایس بذارید و بعد برش بزنین.