02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
اسلایس شکلات
اسلایس شکلات

مواد لازم:

·        شیر عسلی 200گرم

·        کره 55 گرم

·        شکلات سفید یا شیری220 گرم

·        پودر بیسکوییت120 گرم

·        کرنبری یا مویز یا کشمش پلویی 50 گرم

·        مغز بادام، گردو، پسته از هر کدام 50 گرم( کلا 150 گرم) تست شده

·        رنده پوست پرتقال1ق م

پاپریکا شیرین وجوز هندی به مقدار لازم ( من پاپریکا را حذف کردم فقط خیلی کم جوز هندی اضافه کردم) ابتدا کف قالب مربع یا مستطیل را چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید به طوری که کاغذ از لبه های قالب بیرون زده باشه مغزها ،کرن بری( من مویز اضافه کردم) ،پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.شیر عسلی و کره را روی حرارت ذوب کنید‌، سپس شکلات خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنین تا همه مواد ذوب بشن، رنده پوست پرتقال رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین.مایع شکلاتی را با مواد خشک مخلوط‌ و داخل قالب بریزین وروش رو خوب صاف کنین و بذارین یخچال 4_5 ساعت خوب ببنده.شکلات را از یخچال بیرون بیارین و برش بزنید. میتوانید قبل از برش زدن برچسب شکلات رو آغشته به کاکائو مایع کنید و روی اسلایس بذارید و بعد برش بزنین.