یخ دربهشت آلبالو
· آب لیمو ترش تازه 2 ق غ
· شکر 200 گرم
· آب آلبالو 4لیوان
· وانیل نوک ق چ
🍒طرزتهیه:
شکر و آب آلبالو و آبلیمو ترش تازه را در داخل ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین تا مواد مخلوط شده به دمای جوش برسن.بعداز این که شکر به خوبی حل شد حرارت رو کم کنید و چند دقیقه اجازه بدین که مواد به آرامی بجوشن.بعد ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه بدین خنک بشه.یخ در بهشت را درداخل ظرف فلزی با عمق کم بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت توی فریزر بذارین تا مواد به خوبی یخ بزنن.بعد از این که یخ در بهشت کاملا بسته شد و یخ زد ظرف را از فریزر خارج کنید و مواد داخل ظرف را به خوبی با هم مخلوط کنید.دوباره ظرف را داخل فریزر بذارین تا دوباره یخ بزنه. بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از فریزر خارج کرده و سرو کنید.
🍒نکته:
زمان آماده کردن تا سرو یخ در بهشت، لیوان های سرو را توی یخچال بذارین تا سردبشن.