کیک مارمالادی
📝مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳ پیمانه
کره یا روغن جامد ۲۰۰ گرم
شکر یک پ
ماست یک پ
بکینگ پودر ۱ و۱/۴ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
مارمالاد به میزان لازم
👩🍳طرز تهیه:
1. ابتدافر روبادرجه ۱۸۰ روشن کنید.
2.کره و شکر را بزنید تا حجم بگیره.
3.تخم مرغ ها را تک تک به همراه وانیل اضافه کرده و چند دقیقه بزنید تا سفید و کشدار بشه.
4.بکینگ پودر و ماست را مخلوط کرده به مایه اضافه کنید.
5. آرد سه بارالک شده را اضافه و با لیسک هم بزنید.
6.کف قالب مورد نظررا چرب کرده و آرد پاشی کنید .
۲/۳.7مایه کیک را در قالب بریزید.
8.مارمالاد دلخواه روروی مایه کیک بریزید و پخش کنید
توجه کنید مارمالاد ازدیواره قالب فاصله داشته باشه.
9.به بقیه مایه کیک کم کم آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مثل خمیر شیرینی فرم بگیره.
10. این خمیر را باوردنه بازکرده و بصورت نوار باریک برش زده و به حالت حصیری روی مارمالاد بچینید.
11. از مخلوط زرده و زعفران کیک را رو مال کنید .
باکنجد یا سیاهدانه روی کیک رو تزیین کنید .
12. مواد کیک رو بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بذارین.
۵دقیقه پایانی گریل روشن کنید.
❤نوش جان