02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک مارمالادی
کیک مارمالادی

کیک مارمالادی

 

📝مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

آرد ۳ پیمانه

کره یا روغن جامد ۲۰۰ گرم

شکر یک پ

ماست یک پ

بکینگ پودر ۱ و۱/۴ ق چ

وانیل ۱/۴ ق چ

مارمالاد به میزان لازم

 

👩🍳طرز تهیه:

1. ابتدافر روبادرجه ۱۸۰ روشن کنید.

2.کره و شکر را بزنید تا حجم بگیره.

3.تخم مرغ ها را تک تک به همراه وانیل اضافه کرده و چند دقیقه بزنید تا سفید و کشدار بشه.

4.بکینگ پودر و ماست را مخلوط کرده به مایه اضافه کنید.

5. آرد سه بارالک شده را اضافه و با لیسک هم بزنید.

6.کف قالب مورد نظررا چرب کرده و آرد پاشی کنید .

۲/۳.7مایه کیک را در قالب بریزید.

8.مارمالاد دلخواه روروی مایه کیک بریزید و پخش کنید

توجه کنید مارمالاد ازدیواره قالب فاصله داشته باشه.

9.به بقیه مایه کیک کم کم  آرد اضافه کرده و هم  بزنید تا مثل خمیر شیرینی فرم بگیره.

10. این خمیر را باوردنه بازکرده و بصورت نوار باریک برش زده و به حالت حصیری روی مارمالاد بچینید.

11. از مخلوط زرده و زعفران کیک را رو مال کنید .

  باکنجد یا سیاهدانه روی کیک رو تزیین کنید .

12. مواد کیک رو  بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بذارین.

۵دقیقه پایانی گریل روشن کنید.

نوش جان