02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک باقلوا نارگيلى
کیک باقلوا نارگيلى

کیک باقلوا نارگيلى

 

·        مواد لازم برای8 نفر

·        تخم مرغ  ۴ عدد

·        شکر  ۱ پیمانه

·        پودر نارگیل  ۲ پیمانه

·        روغن  ۳/۴ پیمانه

·        آرد  ۱ پیمانه

·        وانیل‏  ۱/۴ قاشق چ

·        بیکینگ پودر  ۱ قاشق چ

·        پودر هل  ۱/۲ قاشق چ

 

مواد لازم برای شربت

·        ۱لیوان شکر

·        ۱لیوان اب

·        ۱/۴لیوان‌گلاب

·        کمی هل

·        تمام مواد را روی حرارت گذاشته تا شکر دراب حل بشه

 

طرز تهیه

تخم مرغ هارا به همراه شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا کشدار و سفید رنگ شود وانیل را اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم پودر نارگیل و روغن را به مواد اضافه کرده وبه قدری هم میزنیم تا پودر نارگیل کاملا مخلوط شود در انتها آرد و بکینگ و پودر هل را سه بارالک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا طلایی شود بعد از پخت ۵ دقیقه به کیک استراحت داده و برش میدهیم بنا بر ذائقه خود به آن مقدارکمی شربت (آب و شکر و گلاب)غلیظ اضافه میکنیم