کیک باقلوا نارگيلى
· مواد لازم برای8 نفر
· تخم مرغ ۴ عدد
· شکر ۱ پیمانه
· پودر نارگیل ۲ پیمانه
· روغن ۳/۴ پیمانه
· آرد ۱ پیمانه
· وانیل ۱/۴ قاشق چ
· بیکینگ پودر ۱ قاشق چ
· پودر هل ۱/۲ قاشق چ
مواد لازم برای شربت
· ۱لیوان شکر
· ۱لیوان اب
· ۱/۴لیوانگلاب
· کمی هل
· تمام مواد را روی حرارت گذاشته تا شکر دراب حل بشه
طرز تهیه
تخم مرغ هارا به همراه شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا کشدار و سفید رنگ شود وانیل را اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم پودر نارگیل و روغن را به مواد اضافه کرده وبه قدری هم میزنیم تا پودر نارگیل کاملا مخلوط شود در انتها آرد و بکینگ و پودر هل را سه بارالک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا طلایی شود بعد از پخت ۵ دقیقه به کیک استراحت داده و برش میدهیم بنا بر ذائقه خود به آن مقدارکمی شربت (آب و شکر و گلاب)غلیظ اضافه میکنیم