🍉باسلوق هندوانه🍉
مواد لازم
· نشاسته ذرت يك ونيم پيمانه
· آب يك پيمانه
· گلاب يك پيمانه
· شكر يك پيمانه
· كره بيست گرم
· رنگ خوراكي سبز وقرمز وسفید ا
طرز تهيه:ابتدا نشاسته و آب رو با هم خوب مخلوط كنيد و گلاب و شكر رو بهش اضافه كنيد روي حرارت قرار بدين و مرتب هم بزنيد تا خوب باسلوق جمع بشه و خودشو بگيره،در اين لحظه كره رو اضافه كردهو خوب هم بزنيد و وقتي باسلوق كاملا جمع شد از روي حرارت برداريد خمير رو به سه قسمت بزرگ و متوسط و كوچيك تقسيم كنيد و براي قسمت قرمز بزرگترين خمير رو رنگ كنيد و گردمثل يك لوله شكل بديد و با دست حالت بدين و براي قسمت سبز كمي كوچكتر از قرمز برداريدو رنگ كنيد و با وردنه پهن كنيد و قسمت كوچيكتر كه سفيده رو با وردنه نازكتر از قسمت سبز كنيد و روي قسمت سبز پهن كنيد و قسمت قرمز رو روي كار قرا بدين و رول كنيد و محكم بپيچيد و به مدت سه ساعت داخل يخچال قرار بدين و بعد برش بزنيد و از وسط نصف كنيد كهبه شكل نيم دايره بشه .گل رز وسط رو هم با اضافه های مواد درست کنید دونه های روش همسیاه دانه است.
توجه کنید که موقع کار با خمیر دستاتون و با روغن مایع چرب کنید تا به دست نچسبه.