کیک سیب و دارچین
فوق العاده خوشمزه و خوش باف
· تخم مرغ ۴ عدد متوسط
· آرد قنادی :۱۳۰ گرم
· شکر: ۱۱۰ گرم
· روغن مایع: ۶۰ گرم
· بکینگ پودر :نصف ق چ سرپر
· سیب ۱ عدد(پوست گرفته وخرد کنید وبا دارچین مخلوط کنید)
· آب ولرم :یک ق غ
· گلاب :یک ق غ
· عصاره هل: ۲_۳ قطره
· عصاره وانیل نصف ق چ
👇تهیه👇
ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با نصف شکرهم بزنید که به صورت خامه ای فرم بگیره. بعد زرده ها رو با بقیه شکر و گلاب و آب و طعمدهنده ها ۵ دقیقه هم بزنید که کرم رنگ و پفکی بشه. بعد روغن رو اضافه کنید چند ثانیه هم بزنید بعد سفیده و زرده رو با لیسک آروم فولد کنید. آرد و بکینگ پودررو الک کنید و آروم با لیسک هم بزنید. (بصورت دورانی وفقط دریک جهت) بعد تو کپسول نصف مایه کیک بریزید یک لایه سیب بعد بقیه مایه.
🌸 کپسولها روپرن کنید.
کیک رو در فرگرم شده بادرجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید بعد که کمی سرد شد از وسط برش بدید و پودر قندو دارچین بریزید.