02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک سیب و دارچین
کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

فوق العاده خوشمزه و خوش باف

·        تخم مرغ ۴ عدد متوسط

·        آرد قنادی :۱۳۰ گرم

·        شکر: ۱۱۰ گرم

·        روغن مایع: ۶۰ گرم

·        بکینگ پودر :نصف ق چ سرپر

·        سیب ۱ عدد(پوست گرفته وخرد کنید وبا دارچین مخلوط کنید)

·        آب ولرم :یک ق غ

·        گلاب :یک ق غ

·        عصاره هل: ۲_۳ قطره

·        عصاره وانیل نصف ق چ

       👇تهیه👇

ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با نصف شکرهم بزنید که به صورت خامه ای فرم بگیره. بعد زرده ها رو با بقیه شکر و گلاب و آب و طعمدهنده ها ۵ دقیقه هم بزنید که کرم رنگ و پفکی بشه. بعد روغن رو اضافه کنید چند ثانیه هم بزنید بعد سفیده و زرده رو با لیسک آروم فولد کنید. آرد و بکینگ پودررو الک کنید و آروم با لیسک هم بزنید. (بصورت دورانی وفقط دریک جهت) بعد تو کپسول  نصف مایه کیک بریزید یک‌ لایه سیب بعد بقیه مایه.

🌸 کپسولها روپرن کنید.

کیک رو در فرگرم شده بادرجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید بعد که کمی سرد شد از وسط برش بدید و پودر قندو دارچین بریزید.