02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی شکرپاره
شیرینی شکرپاره

شیرینی شکرپاره

 

شکر پاره یه شیرینی ترکیه ای سبک و خوشمزه ست که باشهدش عموما سرو میشه واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار

 

واسه درست کردنه شیرینی

·        تخم مرغ  سه عدد

·        کره  به دمای محیط رسیده  صد گرم

·        شکر نصف پیمانه

·        روغن مایع نصف پیمانه

·        وانیل نصف ق چ

·        ب پ یک ق چ

·        ارد سمولینا یک پیمانه

·        ارد سفید قنادی به مقدار نیاز

 

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه  کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر ازپیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالارو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره