02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کوکی بادامی
کوکی بادامی

کوکی بادامی

 

این شیرینی داخلش آرد نداره

و فقط آرد بادام استفاده میشه آرد بادام رو من خونگی تهیه می کنم برای تهیه اش بادام رو سی ثانیه درآب جوش بریزید بعد آبکش کنید و بلافاصله بریزید داخل آبی که توش یخ ریختید تا پوست قهوه ایش جدا بشه و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدت تقریبا بیست تا سی دقیقه بزارید تا خشک بشه بعد میتونید آسیاب کنید.

 

مواد اولیه:

شکر 200 گرم

آرد بادام 180 گرم 

سفیده تخم مرغ  ۳عدد بزرگ

آبلیمو ۱ق غ

 

طرز تهیه:

شکر و آرد بادام و سفیده تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری چسبنده بشه بعد روی حرارت ملایم بذارید تا شکر کاملا حلبشه و اولین قل رو که زد خاموشش کنید و خمیر رو روی یک سطح تمیز نازک پهن کنید و آبلیمو رو اضافه کنید حدودا نیم ساعت که گذشت میتونید قیف بزنید و روی اون روبه دلخواه با خلال بادام یا پسته تزئین کنید و داخل فر۱۵۰ درجه به مدت تقریبی سی الی سی و پنج دقیقه بپزین.