کوکی بادامی
این شیرینی داخلش آرد نداره
و فقط آرد بادام استفاده میشه آرد بادام رو من خونگی تهیه می کنم برای تهیه اش بادام رو سی ثانیه درآب جوش بریزید بعد آبکش کنید و بلافاصله بریزید داخل آبی که توش یخ ریختید تا پوست قهوه ایش جدا بشه و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدت تقریبا بیست تا سی دقیقه بزارید تا خشک بشه بعد میتونید آسیاب کنید.
مواد اولیه:
شکر 200 گرم
آرد بادام 180 گرم
سفیده تخم مرغ ۳عدد بزرگ
آبلیمو ۱ق غ
طرز تهیه:
شکر و آرد بادام و سفیده تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری چسبنده بشه بعد روی حرارت ملایم بذارید تا شکر کاملا حلبشه و اولین قل رو که زد خاموشش کنید و خمیر رو روی یک سطح تمیز نازک پهن کنید و آبلیمو رو اضافه کنید حدودا نیم ساعت که گذشت میتونید قیف بزنید و روی اون روبه دلخواه با خلال بادام یا پسته تزئین کنید و داخل فر۱۵۰ درجه به مدت تقریبی سی الی سی و پنج دقیقه بپزین.