02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک یخچالی
کیک یخچالی

·        کیک یخچالی

·        مواد لازم:👌

·        1.5 پاکت بیسکوییتپتی بور کاکائویی

·        1 لیتر شیر

·        3 ق غ  نشاسته (گندم)

·        4 ف غ آرد

·        1 لیوان سرخالی شکر

·        1/2 ق چ وانیل

·        1 ق غ کره

·        برای سس شکلاتی:

·        1پاکت خامه صبحانه(200 میلی)

·        1لیوان شکلات تخته ای خردشده

 

طرز تهیه:👌

برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشه. سپس خامه را ازروی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب بشه و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.

بعد  نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید دقت کنید  گلوله نشه. قابلمه را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه غلیظ بشه بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ سرد شده رو روی بیسکوییت ها بریزید دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید و تا تمام شدن بیسکویت ها ادامه بدین.روی لایه بالایی سس شکلاتی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.