02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کماج تابه ای
کماج تابه ای

کماج تابه ای

·        تخم مرغ 2عدد

·        ماست 1لیوان

·        شکر 1لیوان

·        آرد برنج 2لیوان

·        بکینگ پودر 1ق م

·        وانیل 1/4ق چ

·        دارچین ۱/۲ق چ

 

طرز تهیه

تخم مرغ+ماست+شکر+وانیل+دارچین+بکینگ پودر همه را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا مخلوط یک دست شود سپس آرد برنج را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا مایه ای با غلظت ماست پر چرب درست بشه. روی ظرف را بپوشونید ویک ساعت استراحت بدین.

 در تابه مقداری روغن ریخته و باملاقه مایه نان رادر تابه بریزید و با حرارت ملایم و در بسته سرخ کنید  بعد نان را بر گردونید تا روی دیگه اون سرخ بشه.

 

میتوانید به دلخواه به مایه نان کشمش و گردو اضافه کنید .

ضخامت نان بستگی به سلیقه شما داره

این نان تابه ای دراستان مازندران و گیلان تهیه میشه و مقادیر مواد در مناطق مختلف کمی متفاوته.

🌹 بامربا یا عسل تزیین کنید.