دسرفنجانی
برای پودینگ:👇
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته
1 زرده تخم مرغ
1 پاکت خامه
2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
برای لایه بیسکویتی:👇
1 بسته بیسکویت جو
1 فنجان فندق خردشده (می توانیداز بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید)
برای سس:👇
شکلات شیری 120 گرم
1 پاکت خامه
طرز تهیه:👇
ابتدا همه مواد رابه جز پنیر و خامه رو در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشن 🍃 سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بارمخلوط کنید. بیسکوییت راپودر کرده و به مقدار مساوی در هریک از فنجان ها بریزید ، بعد یک لایه پودینگ بریزید ،دوباره یه لایه بیسکویت و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بذارید توی یخچال تا سس شکلات آماده بشه 🍫
برای سس شکلات ، 1پاکت خامه راگرم کنید ،120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب بشه و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان کنید.