02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرفنجانی
دسرفنجانی

دسرفنجانی

برای پودینگ:👇

شیر 1 لیتر

1 لیوان شکر

2 قاشق غذاخوری آرد

3 قاشق غذاخوری نشاسته

1 زرده تخم مرغ

1 پاکت خامه

2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای

برای لایه بیسکویتی:👇

1 بسته بیسکویت جو

1 فنجان فندق خردشده (می توانیداز بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید)

برای سس:👇

شکلات شیری 120 گرم

1 پاکت خامه

طرز تهیه:👇

ابتدا همه مواد رابه جز پنیر و خامه رو در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشن 🍃 سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بارمخلوط کنید. بیسکوییت راپودر کرده و به مقدار مساوی در هریک از فنجان ها بریزید ، بعد یک لایه پودینگ  بریزید ،دوباره یه لایه بیسکویت  و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بذارید توی یخچال تا سس شکلات آماده بشه 🍫

برای سس شکلات ، 1پاکت خامه راگرم کنید ،120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب بشه و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان  کنید.