کرامبل کیک نارگیلی
· تخم مرغ ۵ عدد
· آرد ۲پیمانه
· ماست خامه ایی نصف پیمانه
· پودر نارگیل یک ونیم پیمانه
· بکینگ پودر یک ق مرباخوری
· پودرهل نصف قاشق چ
· روغن سه چهارم پیمانه
· شکر یک پیمانه
· یک چهارم پیمانه گلاب
پنج تا سفيده رابا نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا فرم بگيره ، پنج تا زرده را با نصف دیگر پيمانه شكرو يك قاشق مرباخوري پودرهل هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه ، سه چهارم پيمانه روغن مايع را اضافه میکنیم و چند دقیقه میزنیم بعد ماست خامه ایی یه دور میزنیم بعد گلاب و نارگیل و اضافه کرده و دوباره یه دور میزنیم دوپيمانه ارد را با یک ق مرباخوری سر پر بكينگ پودر سه بار الك و به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ، درانتها سفيده ها را دردو مرحله اضافه و فولد ميكنيم ، مواد را تو قالب گردبيست و دوسانتي ريخته و مواد كرامبل را روش پخش كرده و ميذاريم تو فرداغ ١٨٠ درجه بمدت پنجاه دقيقه.
مواد كرامبل: چهارپنج عدد بیسكويت پتی بور ، پنجاه گرم شكلات سفيد ، سه قاشق پودرنارگيل ، سي گرم كره ، همه را تو ميكسر ريخته و چندپالس ميزنيم تا خرد بشه