کیک صبحانه پنبه ای
🌸نکته مهم:برای بدست آوردن
بافت عالی حتما مواد رو با ترازو دیجیتال اندازه کنید.
مواد لازم :
آرد نول یا سه صفر:200 گرم.
تخم مرغ :2 عدد.
شکر :115 گرم.
شیر :120 گرم.
روغن مایع :100 گرم.
بیکینگ پودر: 1 ق چ.
وانیل :1 پنس.
طرز تهیه :
ابتدا سفیده و زدهی تخم مرغ رو جدا کنید، سفیده ها رو با همزن برقی بزنین تامثل خامه فرم بگیره و پف کنه،بعد در یخچال بذارین. شکر، زرده و وانیل را با همزن زده تا کاملا سفید و کش دار شود،برای اینکه حجم زرده ها چند برابر بشه 2 ق غذاخوری آب جوش به مواداضافه و سریع مخلوط میکنیم.نصف مقدار شیر و روغن را بعد از کش دار شدن زرده ها به مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.حالاسفیده های زده شده را با مواد مخلوط میکنیم به صورت دورانی وکاملا آرام و بالیسک؛ تا پف سفیده ها نخوابه.آرد، بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کرده به صورت دورانی کم کم به مواد اضافه و فولد میکنیم.دقت کنید زیاد مخلوط نکنین چون بافت کیک سفت میشه.درآخر نصف شیر و روغن باقی مانده را به مواد اضافه کنید و درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت35 دقیقه بذارین.البته زمان گفته شده تقریبی و با توجه به نوع فر ممکنه زمان زیاد و کم بشه.قالب لوف سایز ده در بیست و دو برای این مقدار موادم ناسبه.
نکته:
اگه خواستین مواد را دو برابر کنین به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری آب جوش بزنین.
❤نوش جانتون