02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک صبحانه پنبه ای
کیک صبحانه پنبه ای

کیک صبحانه پنبه ای

 

🌸نکته مهم:برای بدست آوردن

بافت عالی حتما مواد رو با ترازو دیجیتال اندازه کنید.

مواد لازم :

آرد نول یا سه صفر:200 گرم.

تخم مرغ :2 عدد.

شکر :115 گرم.

شیر :120 گرم.

روغن مایع :100 گرم.

بیکینگ پودر: 1 ق چ.

وانیل :1 پنس.

طرز تهیه :

ابتدا سفیده و زدهی تخم مرغ رو جدا کنید، سفیده ها رو با همزن برقی بزنین تامثل خامه فرم بگیره و پف کنه،بعد در یخچال بذارین. شکر، زرده و وانیل را با همزن زده تا کاملا سفید و کش دار شود،برای اینکه حجم زرده ها چند برابر بشه 2 ق غذاخوری آب جوش به مواداضافه و سریع مخلوط میکنیم.نصف مقدار شیر و روغن را بعد از کش دار شدن زرده ها به مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.حالاسفیده های زده شده را با مواد مخلوط میکنیم به صورت دورانی وکاملا آرام و بالیسک؛ تا پف سفیده ها نخوابه.آرد، بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کرده به صورت دورانی کم کم به مواد اضافه و فولد میکنیم.دقت کنید زیاد مخلوط نکنین چون بافت کیک سفت میشه.درآخر نصف شیر و روغن باقی مانده را به مواد اضافه کنید و درفر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت35 دقیقه بذارین.البته زمان گفته شده تقریبی و با توجه به نوع فر ممکنه زمان زیاد و کم بشه.قالب لوف سایز ده در بیست و دو برای این مقدار موادم ناسبه.

نکته:

اگه خواستین مواد را دو برابر کنین به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری آب جوش بزنین.

نوش جانتون