اسلایس شعریه
📝مواد لازم
· رشته شعریه یا کادایف خردشده نصف بسته
· آرد یک ونیم پیمانه
· وانیل یک چهارم ق چ
· شکر سه چهارم پیمانه
· پنیر لبنه ۵ق غ
· تخم مرغ ۴عدد
· روغن یک لیوان سرخالی
· بکینگ پودریک ق غ
· شیر عسلی،نصف قوطی
· پودر وخلال پسته کمی
· زعفران دم کرده غلیظ۳ ق غ(دلخواه
👇طرزتهیه :
تمام مواد رونیم ساعت قبل ازشروع درمحیط آشپزخونه بذارین تاهم دمای محیط بشه.فر را با حرارت۱۷۵ درجه روشن می کنیم تا گرم بشه.آردو بیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده وکنار می ذاریم.تخم مرغ و وانیل و شکر راحدود پنج دقیقه با همزن می زنیم تاکرم رنگ وکشدار بشه.بعد پنیر رو اضافه می کنیم و در حد مخصوط شدن می زنیم. بعدهم روغن اضافه می کنیم و یک دقیقه خوبهم می زنیم .درپایان آردو بکینگ پودر الک شده رو در چند مرحله به مواد اضافه کرده و بالیسک به شکل دورانی هم می زنیم سپس در قالب کاغذ روغنی گذاشته و مواد راریخته و رشته ها را کاملا ریزخرد کرده روی کیک به طورمنظم می پاشیم ودرفر ازقبل گرم شده به مدت ۳۰الی ۳۵دقیقه قرار می دهیم که البته با توجه به نوع فر این مدت تغییرمیکنه.
حتما قبل ازبیرون آوردن ازفرباسیخ چوبی چک کنید.
وقتی کیک را ازفربیرون آوردید ابتدا باسیخ چوبی چند سوراخ درسطح کیک درست کنید و بعد شیر عسلی رو قاشق قاشق روی کیک داغ می ریزیم تا خوببه خوردکیک بره وبا پودر و خلال پسته تزیین می کنیم. سپس اجازه می دیم تا کاملا خنک بشه وبعد با چاقوی اره ای برش می زنیم .اگربه شیرعسلی زعفران آبکرده اضافه کنید بهتر و خوشمزه تر میشه طعمی عالی و باقلوایی خواهید داشت.
☕چای داغ یادتون نره