كلوچه فومن
مواد مياني :
· شكر ٢٠٠ گرم (يك ليوان)
· روغن مايع ٦٠ گرم
· كره ٦٠ گرم
· آرد ١٨٥ گرم ١/٥ليوان
· دارچين پودرهل :به مقدارلازم
· گردو خردشده ٥٠ گرم
طرزتهيه موادمياني:
اول روغن وكره رومخلوط كنين ،سپس آرد روكم كم اضافه كنين تا خميريك دست بشه ودرنهايت شكر،گردو وادويه ها اضافه و مخلوط بشن تامواد منسجم وخميري بشه .
👇مواد كلوچه :
· آرد ٥٠٠ گرم
· مايه خمير ١/٢ ق غ(٧ گرم)
· شير ٢٠٠ گرم (ليوان سرخالي)
· شكر ١ ق غ
· روغن مايع ٦٠ گرم
· كره ذوب شده ٦٠ گرم
طرزتهيه :🍳
شير ولرم وشكر رامخلوط كرده خميرمايه را اضافه كنين و درش را بذارين تاعمل بياد(١٠ دقيقه). آرد را داخل ميكسر بريزين ،روغن مايع وكره ذوب شده را اضافه كنين ،همزن رو روشن و مواد را مخلوط كنين ،سپس شير را كم كم اضافه كنين تاخميرلطيفي بدست بياد،نبايد شل باشه و نه خيلي سفت باشه من دو قاشق هم آب اضافه كردم .(ميتونين مواد را با دست مخلوط و ورز بدين تايك دست بشه ،خميرنياز به استراحت نداره . خمير را به هشت قسمت تقسيم كنين ،هرقسمت روگلوله كرده ،ازمواد میانی داخش بذارين وروش مهربزنين .اگرمهر مخصوص اين كلوچه را ندارين با ماسوره نقش بندازين .نان ها را داخل سيني بذارين و روش و با زرده ي تخم مرغ و يك قاشق شير را مال کنید ،كمي كنجد يا سیاه دانه بپاشين و بذارين داخل فر داغ ٢٠٠ درجه به مدت ١٠ تا ١٥دقيقه تا روي نان طلايي بشه . بعداز١٠ دقيقه اگر زير نان رنگ گرفت گريل را بزنين تا روي نان طلايي بشه . موندن زياده كلوچه درفر،كلوچه را خشك و سفت می کنه حتما یه کاسه آب توی فربذارين .
نوش جان 💐💐💐