02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسر کادایف
دسر کادایف

دسر کادایف یه دسرخیلی سبک و خوشمزه س که خیلی آسون میتونید تهیه کنید و برای بعد از افطار نوش جان کنید،از کادایف دسر ها و باقلواها مختلفی تهیه میشه که من تو این پست با محلبی آماده کردم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😋

 

برای تهیه دسر کادایف نیاز داریم به؛

کادایف ۲۰۰ گرم

کره ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۴ قاشق غذاخوری

فندق یا گردو خوردشده نصف فنجان( پودر نباشه)

 

کادایف ها رو باکره و شکر روی حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگشون طلایی بشه دقت کنید که مدام روی حرارتزیرو رو میکنیم تا نسوزه! بعد گردو یا فندق رو اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم، زیر حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم کنار تا خنک شه.

 

برای قسمت شیری دسر؛

شیر ۱ لیتر

شکر ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه ۲۰۰گرم

نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری

آرد ۴ قاشق غذاخوری

وانیل کمی

همه مواد به غیراز خامه رو با هم مخلوط میکنیم تا آردها داخل شیر باز شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ بشه و حالت فرنی پیدا کنه هر چه مدت زمان  بیشتری روی حرارت بمونه غلظت موادتون بیشتر میشه،بعد از اینکه موامون غلیظ شد از رو حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کمی از حرارت اولیهش کم بشه در همین حین باز هم به هم زدن ادامه میدیم تا رویه  نبنده، کمی که از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه میکنیم و با میکسر کمی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

داخل ظرف پیرکس نصف کادایف ها رو میریزیم و صاف میکنیم بعد مواد دسرمون رو روی کادایف ها میریزیم و باپالت یا پشت قاشق صاف میکنیم و بقیه کادایف های آماده شده روی دسر میریزیم ، داخل یخچال میگذاریم تا کاملا خودش رو بگیره، بهتره یک شب داخل یخچال بمونه تا بتونید راحت ترسرو کنید،

برای تزیین میتونیداز پودر نارگیل و پسته استفاده کنید.

نوش جان