02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی فسایی
شیرینی فسایی

شیرینی فسایی

مواد لازم ؛

·        روغن صاف قنادی۱۷۰ گرم

·        آرد نخود ۱۱۰ گرم

·        آرد سفید ۲۴۰ گرم

·        پودر قند ۱۶۰ گرم( الک شده)

·        پودر هل ۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه؛

ابتدا پودر قند وروغن رو با همزن هم میزنیم تا کمی حجم بگیرد و روشن شود پودر هل را اضافه کنید مخلوط دو آرد را با هم الک کرده و به مواد فوق اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم تا خمیر گلوله شود خمیر را ورز نمیدهیم تا به روغن نیوفتد خمیر آماده شده را روی سطح کار به ضخامت نیم سانت به کمک وردنه باز میکنیم و با کاتر دلخواه خمیر را برش میدهیم روی خمیر را با زعفران آب شده رومال میزنیم و تخم خرفه میپاشیم در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم ⚠ توجه کنید که پخت بیش از اندازه باعث سفت شدن شیرینی می‌شود