02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرفنجانی
دسرفنجانی

دسرفنجانی

👩🍳طرز تهیه :

·        نشاسته ذرت یک لیوان

·        شکر نصف لیوان

·        شیر یک لیتر

·        وانیل نوک ق چ

·        کره بادمای محیط 2ق غ

·        پودر نارگیل مقداری

     شـــــــــــروع👇

نشاسته، شیر و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و گلوله نداشته باشد.قابلمه را روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا زمانی که حباب بزنه و غلیظ بشه.قابلمه را از روی حرارت بردارید.کره و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کره آب بشه. من به جای وانیل از7 تا شکلات شیری عسلی تافی  استفاده کردم که طعم فوقالعاده به این دسر داد.داخل فنجان ها کمی آب بریزید. آب رادور آن بچرخانید و سپس آب را بیرون بریزید تا داخل فنجان خیس شود.تاتلی را تا گرماست درون فنجان بریزید.دو تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببنده وقتی فنجان رااز یخچال خارج کردید، دسر را با انگشت از کناره های آن جداکنید.فنجان را کف دست برگردانید تا دسر از آن خارج شود.سپس در پودر نارگیل بغلتانید و تمام سطح ان را با پودر نارگیل بپوشانید.سپس تزیین کنید .با شکلات آبکرده و پودر پسته هم می تونید تزیین کنید.من با خامه وتوتفرنگی تزیین کردم.