02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

·        آرد سفید ۱۳۰ گرم

·        آرد نخودچی دو آتشه۱۳۰گرم

·        آرد برنج  مرغوب ۱۱۰ گرم

·        روغن صاف قنادی ۲۲۰ گرم

·        عسل ۵۰ گرم

·        پودر قند ۵۰ گرم

·        زعفران آب شده غلیظ یک قاشق چایخوری

·        پودر هل یک قاشق غذاخوری

·        میتونید با پودرزنجبیل بصورت دلخواه جایگزین کنید

·        زرده تخم مرغ یک عدد

·        ماست یک قاشق غذاخوری سرخالی

نکته های مهم:

آردها حتما الک شوند همین طور پودر قند.

روغن رو از یخچال خارج کنید و وزنکنید تا نرم باشه به همزن فشار نیاره.

تهیه👇

روغن رو بزنید تا نرم بشه و پودر قند و پودر هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبک بشه ۵ دقیقه کافیه، عسلو بیشتر زعفران رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. آردها رو با هم مخلوط و الک کنید و اضافه کنید و خوب ورز بدید اگر میتونید ازچرخ گوشت رد کنید.این خمیر به ۲۴ ساعت استراحت نیاز داره داخل کیسه فریزربگذارید و توی یخچال .بعد از استراحت نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید روی سطح کار  با وردنه صاف کنیدو قالب بزنید  قالب این شیرینی بیضی هست بازمبه سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین. کف سینی کاغذ روغنی بندازیدو شیرینی ها رو داخل سینی بچینید زعفران ،ماست و زرده را مخلوط کنید با برس روی شیرینی ها خوب بکشید بعدبا پشت چنگال خط بندازین و کنجد بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فربرقی با دمای ۱۶۰ یافرگازی ۱۸۰ قراربدید مراقب شیرینی ها باشید و دائم چک کنید در آخر چند دقیقه گریل رو روشن کنید و بمونید جلوی فر تا شیرینیها به رنگ دلخواهتون برسه و از فر خارج کنید.یک نکته مهم برای وزن کردن عسل یا گلوکز ظرفتون رو چرب کنید تا کامل جدا بشه و از وزنش کم نشه وقتی میخوایین داخل مواد بریزین،مواد رو  اگر دوست داشتیند و برابر کنید اکثر دستورها یک کیلو شیرینی میدن. حتما فر از قبل گرم باشه بعد زمان رو بدین نه اینکه فر رو همون موقع روشن کنید و زمانبدید.

یک نکته مهم برای تمام شیرینی های خشک  زمان این شیرین ها بیشتر از ۱۵ دقیقه نیست ممکن وقتی از فر خارج میکنید ببینیدنرم نرمه و بگید نپخته اینطوری نیست و تا دست بزنید پودر میشه باید بذارید شیرینی خوب سرد بشه بهش دست نزنید و وقتی خنک شد میبینید که کامل پخته شدن پس این نکته رو حتماحتما رعایت کنید.