02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرخرمایی
دسرخرمایی

دسرخرمایی

مواد لازم:

·        ۵۰۰گرم خرمای بدون هسته

·        کره: ۱۰۰ گرم

·        پودر هل :۱ق چ

·        پودر دارچین:۱ق چ

·        بیسکویت پتی پور ساده یک بسته

·        کنجد به میزان دلخواه

📝طرز تهیه:

هسته خرما رو جدا کنید وداخل تابه بریزید با حرارت ملایم  وبا پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب له کنید و کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید. پودر هل ودارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید .یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید وخرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید وبا وردنه باز کنید تا شکل مستطیل بشه و بیسکویتها روروش بچینید وآرام رول کنید وپشت وروی دسر روکنجد بزنید وتو همون نایلون پیچیده و به مدت یک ساعت بذارید توی یخچال بعد برش بزنید وبا یه فنجون چای نوش جان کنید .

نکته:خرما رو یادتون باشه بدون هسته وزن کنید یعنی بدون هسته ۵۰۰گرم باشه.

میتونید داخل پوره خرمابه دلخواه پودر گردو یا پسته بریزید .