دسرخرمایی
مواد لازم:
· ۵۰۰گرم خرمای بدون هسته
· کره: ۱۰۰ گرم
· پودر هل :۱ق چ
· پودر دارچین:۱ق چ
· بیسکویت پتی پور ساده یک بسته
· کنجد به میزان دلخواه
📝طرز تهیه:
هسته خرما رو جدا کنید وداخل تابه بریزید با حرارت ملایم وبا پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب له کنید و کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید. پودر هل ودارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید .یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید وخرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید وبا وردنه باز کنید تا شکل مستطیل بشه و بیسکویتها روروش بچینید وآرام رول کنید وپشت وروی دسر روکنجد بزنید وتو همون نایلون پیچیده و به مدت یک ساعت بذارید توی یخچال بعد برش بزنید وبا یه فنجون چای نوش جان کنید .
نکته:خرما رو یادتون باشه بدون هسته وزن کنید یعنی بدون هسته ۵۰۰گرم باشه.
میتونید داخل پوره خرمابه دلخواه پودر گردو یا پسته بریزید .