پودینگ خرما
سلام دوستان گلم🌺
روزتون پر از مهربونی خدا❤️
دسرخرما
مواد لازم :
· خرما هسته گرفته ۱۲عدد
· شیر ۳ پیمانه (لیوان فرانسوی)
· نشاسته ذرت ٣ ق غ
· آرد ٣ ق غ
· شکر ٣ الی ۴ ق غ
· کره ۲۰گرم ( ۲ ق غ )
· پودر دارچین ۱ق چ
· گردو پودر شده به مقدار دلخواه
· وانیل نوک ق چ
طرز تهیه :
ابتدا هسته خرمارو گرفته با یک لیوان از شیر داخل مخلوط کن یا میکسر میکس میکنیم و (پوره خرما) کنار میذاریم . دولیوان شیر رو با آرد و نشاسته ذرت و شکر و دارچین و وانیل مخلوط کرده و روی حرارت قرارمیدیم.مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ، وقتی غلظتش مثل فرنی شد پوره خرما رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در نهایت کره رو اضافه میکنیم و حرارترو خاموش میکنیم و گردو رو هم اضافه کرده و داخل ظرف سرومیریزیم . (من داخل شات های تک نفره سرو کردم) به صورت دلخواه تزیین کرده و داخل یخچال میذاریم. مناسب برای روزهای نسبتا سرد پاییز و مخصوصا کودکان خیلی خوشمزه و مقویه حتما امتحان کنید😊