کوکی دارچینی
· مواد لازم
· کره (هم دمای محیط) ۱۰۰ گرم
· شکر قهوه ای ۸۰ گرم
· تخم مرغ ۱ عدد (۵۲ گرم بدون پوست )
· وانیل مایع ۱/۲ ق چ
· (یا یک چهارم ق چ پودر وانیل)
· پودر دارچین ۱ ق چ
· آرد قنادی ۱۵۰ گرم
· بکینگ پودر ۱ ق چ
· نمک ۱/۴ ق چ
· مغز گردو ۱/۲ پیمانه
· شکلات چیپسی ۱/۲ پ
· جهت رومال
· شکر ۲ ق غ
· پودر دارچین ۱ ق چ
🍁تعداد کوکی حدود ۲۲ عدد کوکی ۲۰ گرمی
🍁دمای فر گازی ۱۸۰ درجه سانتیگراد .و دمای فر برقی ۱۶۰ درجه با فن روشن.
🍁 شکر قهوه ای با شکر سفید جایگزین می شود و البته طعم و رنگ کمی متفاوت میشود .
طرز تهیه :
کره نرم و شکر قهوه ای رابا همزن برقی بزنید تا تغییر رنگ دهد (۳ الی ۴ دقیقه ) . تخم مرغ ،وانیل و پودر دارچین را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود.آرد ، بکینگ پودر و نمک را ازالک رد کرده اضافه کنید و با قاشق یا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.مغز گردو خرد شده و شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و فولد کنید تا یک دست شود.خمیر را در کیسه فریزر قرارداده به مدت یک الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.حدود ۲۰ گرم از خمیر جدا کرده با دستگرد کنید و کمی فشار دهید سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین بغلتانید و در سینی که کاغذ انداخته اید با فاصله قرار دهید . سینی رادر فرگرم به مدت ۹ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید. وقتی زیر و اطراف کوکی کمی طلایی شد کافیست.پخت بیشتر باعث میشود کوکی بعد از خنک شدن سفت شود.کمی که کوکی ها خنکتر شد روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.سپس در ظرف لاکی در بسته قرار دهید تا خشک نشوند و برای چند روز نرم و خوشمزه باقی بمانند.