شیرینی رول خرمایی
⬇مواد لازم
· 250 گرم کره آب شده
· 1 لیوان شیر
· 1 لیوان پودر قند
· 1 ق غ مخلوط دارچین زنجبیل ، رازیانه ،
· سفیده تخم مرغ 1عدد
· 1 ق غ مخمر خشک
· 1 قاشق غذاخوری نوشابه
· آرد به اندازه کافی
· 2 زرده تخم مرغ
· نصف فنجان شیره
· 1 مشت کنجد
· ⬇️مواد داخلی:
· یک لیوان خرمای نرم بدون هسته
· 1 قاشق غذاخوری کره
· 1ق غ دارچین
· نصف لیوان آب
· کمی گردوی خردشده
تهیه👇
مخمر را به شیر گرماضافه کنید روش و بپوشونید تا عمل بیاد.کره آب شده و تخم مرغ ها (سفیده وزرده ها),نوشابه ،شیره،پودر قند ومخلوط ادویه را باهم مخلوط کرده وهم بزنید تا یک دست بشه.سپس همه مواد رو به آرد اضافه کنید تا و آرام آرام مخلوط کنید تا خمیری نرم شکل بگیره. یک ساعت به خمیر درظرف پوشیده استراحت میدهیم. پس از یک ساعت ابتدا پف خمیرروبگیریدو خمیر به قطعات اندازه پرتقال متوسط تقسیم کنید هر قطعه رو روی سطح آردپاشی شده بایک وردنه باز کنید. خرما را با کره تفت داده و گردو و دارچین را اضافه کرده و آب را به آن اضافه کنید وهم بزنید تا یک دست بشه.خرما رو با قاشق در وسط هر خمیر قرار بدین وخمیرها روبه آرامی یاباکمک کیسه فریز رول کنید، رولها را باچاقوی چرب شده برش بدین.زرده تخم مرغ روباکمی زعفران بزنید و روی شیرینیها رومال کنید و کنجد بپاشید و درسینی (باکاغذ روغنی) بافاصله بچینید. سینی رو درفرگرمبه مدت 25 دقیقه در دمای 170 درجه بذارین.
❤نوش جان