کیک پرتقالی
موادلازم :
· تخم مرغ ۴ عدد
· آرد دو لیوان
· روغن مایع نصف لیوان
· آب پرتقال طبیعی نصف لیوان
· رنده پوست پرتقال یک ق چ
· وانیل نوک ق چ
· شکر یک لیوان
· بکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
طرزتهیه :👇
زرده و سفیده را جدا کنید،سفیده را با همزن بزنید تا پف کنه،بعد در یخچال قرار بدید؛ زرده ها رو با شکر، رندهی پوست پرتقال و وانیل مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه .حالا روغن و بعد اب پرتقال روبه مخلوط زرده اضافه کنید وخوب هم بزنید سپس اردو بکینگ پودرالک شده رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.در اخر سفیده ها رو به مواد کیک اضافه کرده و بصورت دورانی هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
قالبتون رو با کره یا ارده چرپ کنید اگه با کره چرب می کنید بعد کل سطح قالب رو حتما آرد پاشی کنید و برگردونید تا اضافه آرد از قالب جدابشه. ولی ارده خیلی بهتره حالا مایه کیک روداخل قالب بریزید. قالب روآروم چند باربه سطح بکوبید تا حباب داخل مواد خارج بشه .
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه قرار بدید بازم بستگی به فرتون داره؛بعداز۳۵ دقیقه باسیخ چوبی تست کنید.
❤نوش جانتون