شیربرنج خامه زعفرانی
موادلازم:
· برنج نیم دانه ايرانی يك پيمانه
· نمک دوق غ
· شيرپرچرب سه پيمانه
· شكر ۴ ق غ
· گلاب ۴ ق غ
· زعفران دم کرده ۱ ق غ
· خامه ۱ پيمانه
👩🍳طرزتهیه:
اول برنج خيس خورده رو با دو ليوان آب و نمک کافی روی حرارت ملایم ميذاريم خوب بپزه وله بشه. وقتی برنج کاملا له شد شير رو كم كم اضافه ميكنيم و مرتب بهم می زنیم.باید حرارت کم باشه تادسربخوبی ریزجوش بزنه و جابیفته.بعدازاضافه کردن شیر باید۳۰ دقیقه آروم بجوشه تاحسابی غلیظ وجا افتاده بشه. حالا گلاب و زعفران و شكر رواضافه کرده و هم ميزنيم.بعداز۴ تا ۵ دقیقه دسر آماده شده. شعله روخاموش کرده واجازه بدین خوب سرد بشه . حالا خامه رو درظرف گودی ریخته وبا دور تند همزن بزنید تا سفت بشه به طوریکه وقتی ظرف روبرمی گردونید نریزه. خامه فرم گرفته رو درچند مرحله به شیربرنج اضافه کرده وآرام بهم می زنیم .شیربرنج آماده است درظرفهای سرو ریخته وباخلال یاپودرپسته تزیین کنید.
❤نوش جانتون