کیک خرمالو
🥯موادلازم
· روغن مايع ١٥٠ گرم
· شكر ۲۰۰ گرم
· تخم مرغ ٣ عدد
· آرد ٢٥٠ گرم
· بكينگ پودر ٢ قاشق مرباخوری
· خرمالو پوست و هسته گرفته و ريز خرد شده یک لیوان
· گردو نگيني خرد شده ٥٠ گرم
· 🥯مراحلکار
ابتدا روغن مايع و شكر رابا همزن برقي دو دقيقه مي زنيم .تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و براي هر تخم مرغ سي ثانيه با همزن مي زنيم با اولين تخم مرغ نوك قاشق چايخوري وانيل اضافه مي كنيم بعداز اضافه كردن آخرين تخم مرغ يك دقيقه مي زنيم .آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده دو بار الك مي كنيم , موادخشك ،خرمالو و گردو را به تناوب به مخلوط شكر اضافه مي كنيم و با دور كند همزن برقي يك دقيقه مي زنيم .مواد را داخل قالب لوف كه كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايم ميريزيم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ طبقه وسط به مدت ٥٠ الي يك ساعت قرارمي دهيم .اجازه دهيد كيك در قالب تا بيست دقيقه خنك بشه بعد از قالب جداکنید.برای تزیین ازپودرقند استفاده کنید.
نوش جان