کماج تابه ای
· تخم مرغ 2عدد
· ماست 1لیوان
· شکر 1لیوان
· آرد برنج 2لیوان
· بکینگ پودر 1ق م
· وانیل 1/4ق چ
· دارچین ۱/۲ق چ
طرز تهیه
تخم مرغ+ماست+شکر+وانیل+دارچین+بکینگ پودر همه را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا مخلوط یکدست شود سپس آرد برنج را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا مایه ای با غلظت ماست پر چرب درست بشه. روی ظرف را بپوشونید ویک ساعت استراحت بدین. در تابه مقداری روغن ریخته و باملاقه مایه نان را در تابه بریزید و با حرارت ملایم و در بسته سرخ کنید بعد نان را بر گردونید تا روی دیگه اون سرخ بشه.
★میتوانید به دلخواه به مایه نان کشمش و گردو اضافه کنید .
★ضخامت نان بستگی به سلیقه شما داره
★این نان تابه ای دراستان مازندران و گیلان تهیه میشه و مقادیر مواد در مناطق مختلف کمی متفاوته.
🌹 بامربا یا عسل تزیین کنید.