کلوچه خرمایی
🌸موادلازم:
· آرد 2 و نیم لیوان
· شکر 1/2 لیوان
· شیر ولرم 1/3 لیوان
· نمک 1/4 قاشق چای خوری
· پودر مخمر 2 قاشق چای خوری
· کره 4 قاشق غذاخوری
· خرما مقدار لازم
👇طرز تهیه :
آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. شیر ولرم را کم کم به موادخشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید. سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاد.
خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید. سپس خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید و15 دقیقه استراحت بدین.خرماها را با میکسر له کنید بعد خمیرها راکف دست تان پهن کنید و مقداری خرما دروسط خمیر قرار دهید ، خمیر را گرد کنید. خمیرها را روی سینی بچینید،مرکز آن رابا انگشت کمی گود کنید و با چاقو برش داده و به شکل گل دربیارین.تخم مرغ را با چنگال بزنید بعد روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کردین و به مدت 10 – 15 دقیقه بدارین تا کلوچه ها طلایی بشن.