تارت نارگیلی
مواد لازم:
· خمیر
· آرد دو لیوان
· ماست سه ق غ
· تخم مرغ یک عدد
· کره صد گرم
· شکر نصف لیوان
· بکینگ پودریک ق چ
· وانیل کمی
طرز تهیه :
کره سرد ونرم و آردرا با دست مخلوط کرده تا حدی که مثل خرده نان بشه.سپس تخم مرغ و ماست و شکر و بکینگ پودر و وانیل را اصافه و با همزن مخلوط کنید. پساز اینکه مخلوط شدن با نوک انگشتان ورز بدین تا حدی که فقط مواد یکدست بشن زیاد ورز ندین که سفت میشه. خمیر رو ۱۵دقیقه تو یخچال بذارین. روی سطح صافی رو آردپاشی کنید و خمیرتون که کمی حالت چسبندهداره رو روی آرد پهن کنید روی خمیر هم آرد بپاشین تا راحت پهن بشه وآرام بازش کنید و به اندازه قالبتون برش بدین وداخل قالب پهن کنید(من اندازه گلوله ای برداشتم و داخل قالب پهنش کردم مرتب نوک انگشتامو به آرد میزدم و خمیر رو پهن میکردم ) وبا نوک انگشتان لبه های خمیر رو فشار بدین و با چنگال چند قسمت خمیر را سوراخ کنید.
🥥مواد نارگیلی👇
دو پیمانه پودر نارگیل رو با یک لیوان شکر و چهارعدد سفیده تخم مرغ خوب مخلوط کرده وروی اجاق بمدتدو سه دقیقه ای پختم.
درآخرنصف ق م آب لیموی تازه اضافه کردم و کنار گذاشتم.
بعد اینکه خمیر تارترو داخل قالب پر کردین و فشار دادین و با چنگال سوراخ کردین روش مقداری از همین مواد نارگیلی بریزید.توی تارت کمی جا بذارید چون موقعپخت مواد نارگیلی پف میکنه. با دمای 170 درجه حدود نیم ساعت بپزید.
واسه تزیین روش پستهفراموش نشه. 😝