02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نون قندی
نون قندی

نون قندی

 

مواد لازم:

·        زرده تخم مرغ: ۲عدد

·        شکر: ۱۱۰گرم

·        ماست هم زده:۱۲۰گرم

·        روغن مایع: ۱۱۰ گرم

·        وانیل: ۱ق.چ

·        آرد شیرینی پزی: ۳۸۰گرم

·        بکینگ پودر:۱۰گرم(۱ق.غ سر پر)

·        نمک: ۱/۴ ق.چ

.💥طرز تهیه:

دو تا زرده تخم مرغ،وانیل،شکر و ماست رو با همزن دستی بزنید تا شکر حل بشه بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.نمک و بیکینگ پودررو با آرد مخلوط کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه.این خمیر نیاز به ورز دادن و استراحت نداره سپس خمیرو در سینی ای که کاغذ روغنی انداختید یا چرب و آرد پاشی کردید باز کنید فقط ضخامت خمیرهمه جا یکسان باشه.روی خمیرو با نی یا هر وسیله ای که دارید سوراخ بزنید بعد رومال کنید و روشو کنجد بپاشید(برای رومال۱عدد زرده تخم مرغ و ۱ق غ شیر و زعفران روخوب مخلوط کنید )حالا در فری که از قبلبا دمای ۱۸۰ درجه۱۰دقیقه گرم شده به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه میذاریم بپزه سپس بیرون بیارید و تا گرمه برشبزنید.این نون کم شیرین و ترد هست، درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😍

نوش جان