نون قندی
✅مواد لازم:
· زرده تخم مرغ: ۲عدد
· شکر: ۱۱۰گرم
· ماست هم زده:۱۲۰گرم
· روغن مایع: ۱۱۰ گرم
· وانیل: ۱ق.چ
· آرد شیرینی پزی: ۳۸۰گرم
· بکینگ پودر:۱۰گرم(۱ق.غ سر پر)
· نمک: ۱/۴ ق.چ
.💥طرز تهیه:
دو تا زرده تخم مرغ،وانیل،شکر و ماست رو با همزن دستی بزنید تا شکر حل بشه بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.نمک و بیکینگ پودررو با آرد مخلوط کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه.این خمیر نیاز به ورز دادن و استراحت نداره سپس خمیرو در سینی ای که کاغذ روغنی انداختید یا چرب و آرد پاشی کردید باز کنید فقط ضخامت خمیرهمه جا یکسان باشه.روی خمیرو با نی یا هر وسیله ای که دارید سوراخ بزنید بعد رومال کنید و روشو کنجد بپاشید(برای رومال۱عدد زرده تخم مرغ و ۱ق غ شیر و زعفران روخوب مخلوط کنید )حالا در فری که از قبلبا دمای ۱۸۰ درجه۱۰دقیقه گرم شده به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه میذاریم بپزه سپس بیرون بیارید و تا گرمه برشبزنید.این نون کم شیرین و ترد هست، درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😍
نوش جان❤