02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
رولت خامه ای
رولت خامه ای

·        آرد ۱۰۰ گرم حدود۳/۴ پیمانه

·        شکر یا پودر قندنصف پیمانه

·        تخم مرغ 4 عدد

·        بکینگ پودر 1 ق چ

·        وانیل کمی

·        آب جوش 2 ق غ

·        نمک یک پنس

سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا میکنیم، سفیده رو با نصف شکر میزنیم تا کاملاً پف کنه و از ظرف نریزه،زرده ها رو با وانیل و بقیه ی شکر میزنیم تا رنگش روشن بشه، آب جوش رو اضافه میکنیم تا شکر کاملاً حل بشه، آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و به موادمون اضافه می کنیم نمک رو هم همینطور ، سفیده هارو هم اضافه میکنیم و با همزن مواد رو خوب مخلوط میکنیم، کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و موادمون رو کاملاً یکنواخت پخش میکنیم،

فر رو از قبل گرم می کنیم و حدوداً 15 دقیقه با دمای 150 درجه میزاریم تا بپزه، دمای فرها باهم متفاوته من این درجه و زمان برام کافی بود،به هرحال بیشتر از این زمان نشه معمولا ده دقیقه کافیه جوری باشه که روی مواد میزنید خیلی فرو نره، از فر خارج میکنیم و با حوله ی نمدارروی قالب رو میپوشونیم تا کم کم از حرارت بیفته وخنک بشه،حتما باید خنک بشه اگه گرم باشه و رول کنید خردمیشه رو یه پارچه تمیز که پرزدار نباشه یا کاغذ روغنی که روش پودرقند پاشیدید برش گردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با پارچه رول کنید و اجازهبدید یه مدت اینجوری بمونه تا شکل بگیره، اگه کناره هاش خشک شده بود با چاقو برش بدید،اگه احیانا خیلی تو فر موند و خشک شد اشکال نداره بزارید کامل که سرد شد داخل سفره معمولی یا پارچه ای بزارید بعد از چند ساعت نرم میشه ، خامه ی فرم گرفته و اگه تمایل داشتید موز و شکلات خرد شده رو آماده کنید، وقتی رول رو باز کردید خامه کشی کنید ودوباره رول کنید و۱ ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بدین.

قالب ۳۰×۴۰ و کوچکتر مناسبه.