کیککاراملی
فلنکیک
دستور تهیه:
🌸قسمت کاراملی کیک:
ابتدا دو بسته پودر کارامل آماده رو در دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی شعله ی ملایم مرتب هم زده تا جوش بیاد
یه جوش که خوردشعله رو خاموش کنید.
حالا سس کارامل توی جعبه رو کف قالبمون میریزیم و مخلوط شیر و کارامل رو بهش اضافه میکنیم خنک که شد میذاریم تو یخچال تا ببنده..
🌸آماده کردن کیک:
ابتدا دو پیمانه آرد روبا یک ق م پکینگ پودر مخلوط کرده سه بار الک میکنیم کنار میذاریم.
بعد ۱ ق غ پودر کاکائو رودر یک پیمانه شیر روی شعله ی ملایم حل میکنیم و کنار میذاریم حالا یک پیمانه شکرو نصف پیمانه روغن رو با همزن زده تا پوک وحجیم بشه بعد دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم مخلوط شیرو کاکائو رو که کاملا خنک شده رو اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم و در آخر در سه مرحله آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم. قالب رو از یخچال میاریم کارامل کاملا بسته شده ... مواد کیک رو آروم میریزیم روی مواد کاراملی ودرفرازقبل گرم شده (۱۸۰) روی پنجره وسط به مدت ۵۰ دقیقه می ذاریم تاروی کیک طلایی بشه.بعدازاین مدت باسیخ چوبی تست کنید.
بعدازبیرون آوردن ازفر؛ از قالب جداش نکنید و بذاریدیک ساعت یا بیشتر توی یخچال بمونه بعد کیک رو به آرامی از قالب جدا کنید.