کلوچه افغانی
سه عدد تخم مرغ رابا یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل ده دقیقه با همزن برقی بزنید بعد از ده دقیقه یک لیوان روغن مایع اضافه و همینطور سه ق غ شیر 3 و 1/2 لیوان آرد را الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید وبانوک انگشتان خمیر کنید. یک ق غ بکینگ پودرهم افزوده و بقیه ی آرد روهم کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیرجمع بشه. خمیر این کلوچه کمی چسبنده است. روی سطح کار آرد پاشی کنید وچند دقیقه خمیر رو ورز بدین .بعد داخل نایلون نیم ساعت استراحت بدین ( احتیاج به یخچال نیست ) بعد از نیم ساعت بین دو تکه کاغذ روغنی خمیر رابه کمک وردنهباز کنید. بهقطر نیم سانت و با گاتر گرد قالب بزنید و به سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید منتقل کنید و با زرده که بادو قاشق شیررقیق کرده ایدرومال کنید و به کمک چنگال روی کلوچه هاخط بندازید فر را از قبل با دمای 200 درجه گرم کنید و هشت دقیقه بپزید. بعد از هشت دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کلوچه ها طلایی بشه بعداز پخت بذارید داخل سینی کامل سرد بشه در صورت تمایل میتونید از پودر هل هم استفاده کنید . اضافه شد :
👇نکته مهم
این خمیر کمی چسبناکه لطفا بهش آرد اضافه نکنید. فقط روی میز کارتون آرد بپاشید و همینطور روی خمیر و کاتر بزنید و به کمک کاتر بلند کنید و داخل سینی بذارید.
خیلی خوشمزه و ترده😋