خاگینه قالبی
مواداولیه👇
· تخم مرغ 3 عدد
· ماست چکیده شیرین3ق غ
· آرد 4 ق غ
· روغن مایع 1/4 پیمانه
· بکینگ پودر1 ق چ
· وانیل نصف ق چ
· مواد لازم برای شهد:
· 1/5لیوان شکر
· 1 لیوان آب+گلاب
طرز تهیه :
تخم مرغ ها رو باوانیل خوب هم میزنیم(3، 4 دقیقه). بعد ماست رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه هم میزنیم ، بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد و با بکینگ پودرمخلوط میکنیم و الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم. باقاشق یا لیسک هم میزنیم. میتونید کمی زعفران هم به مایهاضافه کنید.
قالب سیلیکونی رو با روغن چرب کرده و مواد روباقاشق میریزیم توی قالب. کمی جا میذاریم برای پف کردن شیرینی.قالب رو توی فر ازقبلگرم شده باحرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه نی ذاریم.
تهیه شهد :
شکر رو بامخلوط آب وگلاب میذاریم بجوشه.بعد شعله روکم کرده تا 2_3دقیقه ریزجوش بزنه؛درآخرچند قطره آبلیمو اضافه کرده وشعله رو خاموش میکنیم تا کاملا سردبشه.
قالب رو که از فردر آوردیم شیره سرد رو میریزیم روی خاگینه ها و میذاریم توی دمای محیط بمونه تا شهد کاملا جذب شیرینی بشه.
شیرینی هر چقدربیشتر تو شیره بمونه خوشمزه تر میشه.
پیشنهاد:
با قالب بذارین تو یخچال 24 ساعت بمونه؛ بعد ازقالب خارج و نوش جان کنین😍