02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
خاگینه قالبی
خاگینه قالبی

خاگینه قالبی

مواداولیه👇

·        تخم مرغ 3 عدد

·        ماست چکیده شیرین3ق غ

·        آرد 4 ق غ

·        روغن مایع 1/4 پیمانه

·        بکینگ پودر1 ق چ

·        وانیل نصف ق  چ

·        مواد لازم برای شهد:

·        1/5لیوان شکر

·        1 لیوان آب+گلاب

طرز تهیه :

تخم مرغ ها رو باوانیل خوب هم میزنیم(3، 4 دقیقه). بعد ماست رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه هم میزنیم ، بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد و با بکینگ پودرمخلوط میکنیم و الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم. باقاشق یا لیسک هم میزنیم. میتونید کمی زعفران هم به مایهاضافه کنید.

قالب سیلیکونی رو با روغن چرب  کرده و مواد روباقاشق میریزیم توی قالب. کمی جا میذاریم برای پف کردن شیرینی.قالب رو توی فر ازقبلگرم شده باحرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه نی ذاریم.

تهیه شهد :

  شکر رو بامخلوط آب وگلاب میذاریم بجوشه.بعد شعله روکم کرده تا 2_3دقیقه ریزجوش بزنه؛درآخرچند قطره آبلیمو اضافه کرده وشعله رو خاموش میکنیم تا کاملا سردبشه.

قالب رو که از فردر آوردیم شیره سرد رو میریزیم روی خاگینه ها و میذاریم توی دمای محیط  بمونه تا شهد کاملا جذب شیرینی بشه.

شیرینی هر چقدربیشتر تو شیره بمونه خوشمزه تر میشه.

پیشنهاد:

 با قالب بذارین تو یخچال 24 ساعت بمونه؛ بعد ازقالب خارج   و نوش جان کنین😍