نان سیب دارچین
برای خمیر:
۱ پیمانه آب یا شیر ولرم
۵۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه کره آب شده(یا ۳ قاشق روغن مایع)
۳ قاشق غذاخوری پودر شیرخشک(عالی میکنه بافتو)
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه
نصف قاشق چای خوری نمک
۲-۳ قاشق غذاخوری شکر
حدود ۳ پیمانه آرد نانوایی
مواد رویه:
۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین
۱/۲ پیمانه شکر سفید
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
سیب خرد شده
۱۰۰-۱۵۰ گرم کره آب شده
پودر زنجبیل و جوزهندی (اختیاری)
تهیه👇
برای خمیر، آبیا شیر ولرم رو با یک قاشق از شکر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنین و روشو بپوشونین تا پف کنه بعد بقیه مواد و بجز آرد اضافه و مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورزبدین تا خمیر چسبناکی بشه، ۱۵ دقیقه خوب ورز بدین تا کمتر بچسبه بعد روشو بپوشونین تا ۱ ساعت استراحت کنه و حجمش بیشتر شه.
برای مواد رویه،همه مواد بجز کره آب شده و سیب هارو مخلوط کنید.
خمیر رو به چونه های متوسط تقسیم کنین و هرکدوم و اول داخل کره آب شده فرو کنین بعد داخل مخلوط دارچینی بعد مقداری سیب خرد شده روش فشار بدین و اینجوری کنار هم قراربدین داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتین میتونین از قالب دایره هم استفاده کنین .
روشو بپوشونین ونیم ساعت استراحت بدین بعد در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه با حرارت فقط از پایین ،حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین. بستگی به بزرگی نونتون داره.
پیشنهاد:
برای اینکه سیب ها آب نندازه،بهتره قبلش تفت بدین با کمی شکر و دارچین، تا آبش بره وکاراملی بشه.