02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان سیب دارچین
نان سیب دارچین

نان سیب دارچین

 

برای خمیر:

۱ پیمانه آب یا شیر ولرم

۵۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه کره آب شده(یا ۳ قاشق روغن مایع)

۳ قاشق غذاخوری پودر شیرخشک(عالی میکنه بافتو)

نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه

نصف قاشق چای خوری نمک

۲-۳ قاشق غذاخوری شکر

حدود ۳ پیمانه آرد نانوایی

 

مواد رویه:

۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین

۱/۲ پیمانه شکر سفید

۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای

سیب خرد شده

۱۰۰-۱۵۰ گرم کره آب شده

پودر زنجبیل و جوزهندی (اختیاری)

تهیه👇

برای خمیر، آبیا شیر ولرم رو با یک قاشق از شکر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنین و روشو بپوشونین تا پف کنه بعد بقیه مواد و بجز آرد اضافه و مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورزبدین تا خمیر چسبناکی بشه، ۱۵ دقیقه خوب ورز بدین تا کمتر بچسبه بعد روشو بپوشونین تا ۱ ساعت استراحت کنه و حجمش بیشتر شه.

برای مواد رویه،همه مواد بجز کره آب شده و سیب هارو مخلوط کنید.

خمیر رو به چونه های متوسط تقسیم کنین و هرکدوم و اول داخل کره آب شده فرو کنین بعد داخل مخلوط دارچینی بعد مقداری سیب خرد شده روش فشار بدین و اینجوری کنار هم قراربدین داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتین میتونین از قالب دایره هم استفاده کنین .

روشو بپوشونین ونیم ساعت استراحت بدین بعد در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه با حرارت فقط از پایین ،حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین. بستگی به بزرگی نونتون داره.

 پیشنهاد:

 برای اینکه سیب ها آب نندازه،بهتره قبلش تفت بدین با کمی شکر و دارچین، تا آبش بره وکاراملی بشه.